Material Seminal Porci  | Vieri.ro
Prima pagina | Vieri.ro Prima pagina | Vieri.ro
Rase si Vieri | Vieri.ro Rase si Vieri | Vieri.ro
Comanda material seminal porci | Vieri.ro Comanda material seminal porci | Vieri.ro
Instrumente utile | Vieri.ro Instrumente utile | Vieri.ro
Contul Meu | Vieri.ro Contul Meu | Vieri.ro
Informatii utile | Vieri.ro Informatii utile | Vieri.ro
Data expedierii comenzii
Data expedierii comenzii (afişată pe Fişa de comandă) este data la care comanda Dvs. va fi predată curierului în vederea transportului. Implicit, această dată este prima zi lucrătoare în care coletul poate fi predat curierului.
1. Comenzile făcute în zilele lucrătoare până la ora 14 vor fi predate curierului în aceeaşi zi.
2. Comenzile făcute după ora 14 sau în zile libere vor fi predate curierului în următoarea zi lucrătoare.
3. Opţional, pe Fişa de comandă aveţi posibilitatea să alegeţi o altă dată de expediere a comenzii.
Livrarea comenzilor

Transportul
1. Transportul comenzilor se face prin intermediul firmelor de curierat până la uşa dvs. (valabil pentru toate localităţile listate în secţiunea Adresa de Livrare din contul dvs.).   
2. Pentru situaţiile în care doriţi reducerea timpul de tranzit, puteţi opta pentru ridicarea personală a comenzii de la depozitul curierului din apropiere (punctul de lucru al curierului, cel mai apropiat de localitatea dvs.).
3. Pentru situaţia în care localitatea dvs. nu este accesibilă curierului, ridicarea comenzii se face personal de la depozitul curierului din apropiere.
 
Timpul de tranzit
1. Localităţile aflate în reţeaua curierului beneficiază de un timp mediu de tranzit al coletului de 1-2 zile lucrătoare. De exemplu: o comandă dată în zi lucrătoare, până la ora 14, este expediată în aceeaşi zi şi ajunge la dvs. de regulă într-una din următoarele două zile lucrătoare.
Sunt considerate nelucrătoare zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale. În aceste zile nu expediem comenzi şi nici firmele de curierat nu fac livrări.
2. IMPORTANT! Pentru localităţile care nu se află în reţeaua curierului timpul de tranzit poate fi mai mare!
Dacă va aflaţi în această situaţie (Formularul de comandă vă avertizează în acest sens), vă recomandăm să optaţi pentru ridicarea personală a comenzii de la depozitul curierului din apropiere.

Ridicarea comenzilor sâmbătă
Sâmbătă şi duminică curierul nu face livrări. Comenzile expediate vineri sunt livrate de curier, de regulă, în cursul zilei de luni. Dacă stadiul căldurilor nu permite să aşteptaţi primirea coletului la adresă, aveţi posibilitatea de a ridica personal comanda sâmbătă, de la depozitul curierului din apropiere. Această opţiune este disponibilă pentru depozitele care au program de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă.

Grafic Expediere Comenzi
Aria de acoperire
Onorăm comenzi la nivel naţional, pe întreg teritoriul ţării.

GRATUITATE transport
Pentru comenzile on-line de material seminal de vier transportul este GRATUIT!

Ambalarea
Materialul seminal de vier se livrează în cutii de polistiren care au capacitatea de a asigura o temperatură constantă atât pe parcursul perioadei de transport cât şi pe cea de păstrare. În acest fel materialul seminal îşi păstrează calitatea şi proprietăţile.
Important: Anticipați căldurile, comandați din timp kitul de I.A.
Bun venit! (Nu sunteti logat)
Comenzile plasate
în zilele lucrătoare până la ora 14.00
pleacă spre dvs. în aceeaşi zi!
Detalii în secţiunea

Livrarea comenzilor
Intrare in cont