Material Seminal Porci  | Vieri.ro
Prima pagina | Vieri.ro Prima pagina | Vieri.ro
Rase si Vieri | Vieri.ro Rase si Vieri | Vieri.ro
Comanda material seminal porci | Vieri.ro Comanda material seminal porci | Vieri.ro
Instrumente utile | Vieri.ro Instrumente utile | Vieri.ro
Contul Meu | Vieri.ro Contul Meu | Vieri.ro
Informatii utile | Vieri.ro Informatii utile | Vieri.ro
(Actualizată la 23.06.2023)


Conform cerințelor Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), coroborat cu legislația română conexă, precum și a Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal administrăm în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este mijlocirea înregistrării şi onorării comenzilor online pe care le lansați, informarea și oferirea de consultanță de specialitate prin intermediul site-ului. În acest scop, colectăm și prelucrăm un număr limitat de date cu caracter personal (nume, adresa, telefon, e-mail, ip dispozitiv).

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai furnizorului de MSV.

Furnizorul de MSV, în calitate de operator economic - centru de colectare, prelucrare, depozitare și comercializare a materialului seminal de vier autorizat, conform alin.4, art.17 din Anexa nr.6 la OM 31/10.03.2021 emis de MADR, are obligația legală de a transmite trimestrial la autoritatea competentă (ANZ), situația livrărilor de material seminal de vier/ beneficiari, într-un format reglementat prin anexa 6.7 a ordinului amintit; evidență care conține date cu caracter personal (beneficiar - nume, localitate, județ) aferente fiecărei comenzi online onorate. Aceste date cu caracter personal sunt transmise legal, în baza art.6, alin.1, lit.c din GDPR.

Datele cu caracter personal colectate pe acest site nu fac obiectul art.1, alin.1 din Decizia ANSPDCP nr.200/2015, motiv pentru care înregistrarea prelucrării notificate în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal nu este necesară. 

Conform legislaţiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi de a ne solicita ştergerea sau transferul acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi este necesar şi suficient să ne transmiteţi o notificare scrisă.
Politica de confidențialitate


Bun venit! (Nu sunteti logat)
Intrare in cont


MATERIAL SEMINAL




INFO COMENZI
UTILE
SUPORT Vieri.ro
Material seminal de vier